Olin ehkä ekaa kertaa koskaan Helsingin Tuomaan markkinoilla jouluna 2019. Löysin sieltä kojusi ja ihastuin laadukkaan näköiseen merinovillapipoon, jota silloin ei enää ollut haluamassani värissä. Otin kojulta käyntikortin, pistin sinulle meilikyselyä tuon värin saatavuudessa ja laitoit pian tuotteen verkkokauppaasi ja annoit alennuskoodinkin. Kesti kuitenkin vielä melkein vuosi ennen kuin tilasin tuotteen.

Olen pienituloinen ihminen, mutta haluaisin vaikuttaa kulutusvalinnoillani sen minkä pystyn. Ajattelen, että ostan mieluummin vähän uusia vaatteita, mutta yritän enenevässä määrin panostaa kotimaisiin ja kestäviin tuotteisiin. Sellaisiin, joita voin laadun ja tyylin puolesta käyttää ainakin viisi vuotta eteenpäin.

Tykästyin heti tuotteidesi ajattomaan tyyliin ja tiettyyn aitouteen, mikä tuotekuvistakin välittyy. Nyt kun sain tilaamani paketin, siitäkin välittyi tuo sama tunne siitä että tuotteita ja yritystä pyöritetään suurella sitoumuksella yhden ihmisen toimesta. Olet vastannut aiemmin sähköpostiini ystävällisesti ja arvostan myös sitä paljon.

Uskon että useammat ihmiset haluaisivat ostaa kotimaista ja laadukasta, jos vain löytäisivät niitä tekevät pienyrittäjät.

Maiju Hukkanen