Tarina

Hei ja tervetuloa viehättymään ajattoman tyylikkäistä ja sataprosenttisesti suomalaisista Jaana Huhtanen Design -tuotteistani! Laadukkaasta mulesing-vapaasta merinovillasta ja puuvillasta valmistetut tuotteeni on tehty kestämään kovaakin käyttöä. Materiaalien hukkaprosentti on minimaalinen, sillä sukista ja huiveista ei synny leikkuujätettä ja pipot neulotaan muotoon. Ekologisuus- ja vastuullisuusarvot ohjaavatkin vahvasti toimintaani, mistä merkkinä ovat muun muassa Suomalaisen Työn Liiton yritykselleni myöntämät Design from Finland- ja Avainlippu-tunnukset. Alihankkijoina käytän ainoastaan suomalaisia yrittäjiä.

Valmistuin neulesuunnittelijaksi Hämeen ammattikorkeakoulusta 1998 ja seuraavana syksynä perustin neuleyritykseni Hämeenlinnaan. Elän siis unelmaani, kun saan yhdistää sekä työn että harrastuksen. Vastapainoksi rakastan kotoilua sekä avantouintia: näissäkään yhteyksissä ei villasukilta voi välttyä – positiivisessa mielessä työni kulkee siis aina mukanani.

Verkkokaupastani löytyvien tuotteiden lisäksi suunnittelen toiveidesi mukaisia malleja. Lämmittäisikö jalkojasi vaikkapa lempimaisemastasi muistuttavat sukat, tai tykkäisikö työporukkanne logollanne varustetuista tiimisukista? Ideoin mielelläni kanssasi! Personoitujen mallien suunnittelu on myös mukava piristysruiske omaan perustyöhöni, ja ideapankki päässäni on pohjaton.

Yrittäjyyteni aikana perheemme on kasvanut neljällä pojalla: Ilmari, Väinö, Sampo ja Ukko ovat aina olleet innolla mukana avustamassa sekä messuilla että muissa myyntitapahtumissa. Ilmarin mukaan olen nimennyt myös ensimmäisen sukkamallini ja muut nimet odottavat vielä omiansa. Ehkä viimeistään nyt huomaatkin, että suomalaisuus on viimeistä piirtoa myöten tärkeä osa toimintaani? On ollut etuoikeus viedä kotimaatamme myös maailmankartalle: jälleenmyyjiämme on nykyisin Suomen lisäksi Ruotsissa, Japanissa Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa ja Taiwanissa.

Pakkaan kaikki tuotteeni työhuoneellani Hämeenlinnassa varmistaakseni, että käsistäni pääsee vain priimaa. Jos sinulla kuitenkin on reklamoitavaa, otathan yhteyttä sähköpostitse mahdollisimman pian vian huomattuasi. Tarjoan korjauspalvelua ja tapauskohtaisesti myös tuotteen hyvittäminen on mahdollista.

Vettä – ja villaa – on siis yrittäjyysvuosieni varrella virrannut, mutta mottoni ”Haluan tuottaa ihmisille iloa hauskoilla malleillani laadusta ja kotimaisuudesta tinkimättä”, on vuosien saatossa vain vahvistunut. Tuon tunteen toivon sinun tavoittavan, kun selailet verkkokauppaani.

Tervetuloa!

Jaana Huhtanen