Päivitetty 1.9.2019

Asiakkaidemme yksityisyys on meille tärkeää. Tässä tietosuojaselosteessa kerromme miten ja mitä tietoja keräämme ja mihin niitä käytetään. Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste:

Rekisterinpitäjä

Jaana Huhtanen Design
Y-tunnus: 1549943-0
Mattilantie 6
13100 Hämeenlinna

info@jaanahuhtanen.com


Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Jaana Huhtanen

info@jaanahuhtanen.com

040-744 4343

 

Henkilörekisterin nimi

Jaana Huhtanen Design-uutiskirjelista (sähköpostilista)
Jaana Huhtanen Design -asiakasrekisteri (sähköpostilista)

Rekisteriin liittyvät sivustot:
www.jaanahuhtanen.com

Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet: