Kässämessut ja Designtori –
messuhulinaa ilman stressiä
4.12.2020 – Posted in: Uncategorized @fi

Kässämessut netissä järjestetään neljättä kertaa 4-6.12.2020. Virtuaalinen
messuhalli on pystytetty Facebookiin ja Kässämessujen verkkosivuille, ja
messuohjelmaa riittää iltaan asti joka päivä. Suomalaista käsityötä, Suomessa valmistettuja tuotteita, materiaaleja ja käsityötarvikkeita on esillä sadoilta näytteilleasettajilta.


Virtuaalimessut ovat loistava tilaisuus hankkia pehmeät paketit pukinkonttiin ilman stressiä. Kotoa käsin shoppailu onnistuu vaikka kahvikuppi kädessä ja tukka pörrössä. Facebookin kautta voit pitää reaaliajassa yhteyttä myyjiin ja myös muihin messukävijöihin. Onnistuneimmat löytönsä ja messukokemuksensa voi jakaa sosiaalisessa mediassa hastageilla #kässämessut ja #kässämessujenaarteet.

Avajaistarjouksena tarjoan kaikille messukävijöille – 10 % alennuksen kaikista tuotteistani. Tarjous on voimassa vain perjantaina 4.12.2020. Voit lunastaa sen käyttöösi verkkokaupassa koodilla avajaistarjous. Nappaa mukaasi vaikka ihanan lämpöinen merinovillainen one size -pipo tai pirteät mansikkakuvioiset puuvillasukat! Kaikki tuotteet valmistaan Suomessa mahdollisimman ekologisesti ja vastuullisesti. Pyrin välttämään muovin käyttöä ja postitan useimmat tilaukset uudelleenkäytettävissä laatikoissa.


Lauantaina ja sunnuntaina sinulla on myös mahdollisuus voittaa valmistamiani asusteita itsellesi. Tule koettamaan onneasi! Arvonnan ohjeet löytyvät Facebook-sivuiltani. Muistathan myös tämän syksyn uutuustuotteen eli verkosta ladattavat sukkaohjeet. Ohjeita on tulossa valikoimiin lisää vielä myöhemmin.


Kässämessujen jälkeen messutunnelmointia voi jatkaa jo heti seuraavana
viikonloppuna Joulun Designtorilla. Tapahtuma järjestetään 11.-13.12.2020
Tampereen Designtoriin osallistuvissa kivijalkakaupoissa ja verkossa Designtorin Facebookissa. Tapahtumaan on ilmoittautunut mukaan yli 60 luovan alan yrittäjää. Ohjelman edetessä pääset esimerkiksi kuuntelemaan pukeutumisvinkkejä,
seuraamaan viherkasvien istutusta reiättömään, lasitettuun ruukkuun tai
ottamaan itsellesi meditatiivisen äänimaljarentoutuksen. Eläköön luovuus!

Koko Designtori – viikonlopun ajan saat -20% alennusta kaikista merinovillahuiveista käyttämällä verkkokaupassani alennuskoodia Designtori.